Doorgaan naar hoofdcontent

Omleiding: Werkzaamheden aan Europabrug

 

 
 
Omleiding: Werkzaamheden aan Europabrug



 
 
Rijnstate opent nieuw Centrum voor Vrouw en Kind
Deze week nemen we het eerste deel van het prachtige nieuwe Centrum voor Vrouw en Kind in gebruik. Rijnstate brengt in dit centrum een groot deel van de zorg aan vrouwen, (aanstaande) moeders, pasgeboren en te vroeggeboren baby's, kinderen en jongeren samen. In het Centrum voor Vrouw en Kind bieden wij hoogwaardige specialistische zorg voor vrouw, kind en jongere in een prettige omgeving.



 
 
Van deelbelangen naar gedeeld belang
Al voor de coronacrisis stond de toegankelijkheid van acute zorg in Nederland onder druk. Dit bedreigt de legitimiteit van de huidige organisatie van acute zorg. Daarom moet de toegankelijkheid van acute zorg structureel beter gewaarborgd worden, stelt de Raad voor Volksgezondheid & Samenleving in zijn gevraagde advies van 'deelbelangen naar gedeeld belang' aan de Tweede Kamer.



 
 
Corona-virus: gevolgen voor aanvragen vergunningen en GMP-inspecties en- certificaten
De huidige situatie met het coronavirus heeft helaas ook gevolgen voor aanvragen van fabrikanten- en distributievergunningen van diergeneesmiddelen en voor het uitvoeren van GMP-inspecties bij productielocaties van diergeneesmiddelen.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.