Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe informatie t.a.v. bloedafname op afspraak

 

 
 
Nieuwe informatie t.a.v. bloedafname op afspraak
Het is momenteel erg druk bij het maken van een telefonische afspraak voor bloedprikken. De lijnen raken dan ook af en toe overbezet. Momenteel breiden we ons callcenter uit, zodat we u van dienst kunnen zijn. Mocht u een afspraak willen maken, maar is er geen sprake van spoed? Bel dan alstublieft volgende week voor het maken van een afspraak. 
 
MST werkt samen met ZGT aan patiëntendossier
Om voor patiënten de regionale zorg beter te laten verlopen, werken beide ziekenhuizen samen aan een nieuw Elektronisch Patiënten Dossier (EPD). Beide ziekenhuizen hebben vandaag de overeenkomst met ChipSoft ondertekend, de leverancier van het nieuwe EPD. 
 
Nieuw hersenalgoritme toont onderprikkeling aan bij autisme 
 
Stand van zaken Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19 (TOGS) op 12 juni 2020
Sinds vrijdag 27 maart 2020 kunnen ondernemers die directe schade ondervinden van de diverse kabinetsmaatregelen om het COVID-19 virus in te dammen aanspraak maken op 9 maatregelen uit het noodpakket banen en economie. Een aantal specifieke sectoren werd financieel direct geraakt door de gezondheidsmaatregelen van het kabinet. Bijvoorbeeld door de gedwongen sluiting van eet- en drinkgelegenheden...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.