Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuw: corona zelfhulpboekjes

 

 
 
Nieuw: corona zelfhulpboekjes
/Nieuws/2020/juni/Nieuw-Corona-zelfhulpboekjes 
 
Stroomstoring verholpen
De stroomstoring bij het LangeLand Ziekenhuis is verholpen. Het reguliere programma wordt weer opgestart.We danken u voor uw begrip. 
 
"De arts vertelde me dat ik een dodelijke longziekte had en nog maar een jaar te leven had."
In 2012 kwam Inge vermoeid terug van vakantie: "Ik viel overal in slaap. Ik volgde naast mijn fulltime baan ook nog een opleiding dus was moe, maar dit was niet normaal. Ik ben een aantal keren naar de huisarts gegaan maar daar kwam niks uit. 
 
Onderzoek naar werk en welzijn van professionals voor psychische hulp in coronatijd
Het Trimbos-instituut doet in opdracht van ZonMw een kortdurend onderzoek naar de gevolgen van de coronacrisis op professionals met cliëntcontacten voor psychische hulp, zorg en ondersteuning. Of ze nou werkzaam zijn voor telefonische hulpdiensten, in het sociaal domein, de eerste lijn, de ggz, de jeugdhulp, of waar dan ook.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.