Doorgaan naar hoofdcontent

Lekker lezen in de achtertuin

 

 
 

Lekker lezen in de achtertuin
Deze zomer zal voor velen van ons anders verlopen dan gepland. Vooralsnog geen verre exotische bestemmingen, maar lekker uit in eigen land. Of misschien zelfs wel gewoon in een luie stoel, in de achtertuin, met een koud glas drinken en een goed boek. Ook voor de komende zomervakantie tipten de redacteuren van NEMO Kennislink weer de fijnste wetenschappelijke boeken van het afgelopen jaar. 
 

3 patiënten overleden, 6 nieuwe patiënten, in totaal 50.005 positief geteste personen
Op 26 juni 2020 zijn er 96 nieuwe personen gemeld die positief getest zijn op COVID-19. Er zijn 6 patiënten gemeld die vanwege COVID-19 in het ziekenhuis zijn opgenomen (geweest). Er zijn 3 personen als overleden gemeld. 
 

Kort zorgnieuws: nieuw EPD van Weel; Haga gecertificeerd; Fit4work app Treant, en meer
De zomervakanties staan voor de deur, maar dat betekent geenszins dat de stroom aan (nieuws)berichten stilvalt. Van alle kleinere pers- en nieuwsberichten is ook deze week weer een selectie gemaakt. De onderwerpen van de berichten in dit kort zorgnieuws overzicht kunnen uiteenlopen, maar ze hebben allemaal betrekking op digitale ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Het bericht Kort zorgnieuws:...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.