Doorgaan naar hoofdcontent

Jeugdhulpverleners gezond en veilig aan het werk dankzij coronaprotocol

 

 
 
Jeugdhulpverleners gezond en veilig aan het werk dankzij coronaprotocol
CNV Zorg & Welzijn heeft in samenwerking met andere bonden en werknemersorganisatie FBZ een principeakkoord bereikt met Jeugdzorg Nederland voor een corona-overeenkomst. Jeugdzorg-werknemers wisten door de RIVM-richtlijnen niet welke rechten en plichten op hen van toepassing waren. CNV Zorg & Welzijn ontving hierover veel vragen en meldingen. In de overeenkomst staan afspraken en aanbevelingen... 
 
Webinars RIVM Omgevingsveiligheid van start
Het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu  deelt graag zijn kennis over Omgevingsveiligheid, ook om op die manier feedback en signalen te krijgen om onze adviezen beter te laten aansluiten. Dit doen we onder andere met een jaarlijkse netwerkdag. 
 
Henri Timmers benoemd tot hoogleraar Endocriene Ziekten
Henri Timmers is met ingang van 1 mei 2020 benoemd tot hoogleraar Interne geneeskunde, in het bijzonder endocriene ziekten, aan de Radboud Universiteit/Radboudumc. 
 
Bloedprikken is mogelijk en op afspraak
In het BovenIJ ziekenhuis kunnen patiƫnten bloedprikken. Dit is nu ook mogelijk op afspraak. U kunt zelf een afspraak inplannen via het patiƫntenportaal Mijn BovenIJ. Het blijft ook mogelijk om zonder afspraak langs te komen. Alleen moet u dan vaak wel wat langer wachten.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.