Doorgaan naar hoofdcontent

Informatie rondom COVID-19 weer via reguliere nieuwsbrief

 

 
 
Informatie rondom COVID-19 weer via reguliere nieuwsbrief
De afgelopen periode is binnen ZGT gewerkt vanuit de crisisorganisatiestructuur. Met ingang van 8 juni is de crisisorganisatie met de bijbehorende overlegstructuur beëindigd. Dit betekent dat het Crisis Beleidsteam en Operationeel Team Zorg niet meer operationeel zijn, evenals de onderliggende crisisteams. 
 
Vooraankondiging gewijzigde inlog Zorgverlenersportaal
Het Zorgverlenersportaal wordt door huisartsen gebruikt voor inzage in de medische gegevens van patiënten van ZGT. De optie inloggen via UZI-pas werkt al enige tijd onvoldoende, waardoor de optie inloggen via inlognaam en wachtwoord momenteel de enige manier is om in te loggen in het Zorgverlenersportaal. Echter voldoet deze optie niet aan de huidige veiligheidseisen. 
 
Bloeddrukverhogend medicijn ontregelt immuunsysteem bij sepsis
Patiënten die door bloedvergiftiging (sepsis) in shock raken worden behandeld met het bloeddrukverhogende medicijn noradrenaline. Onderzoekers van het Radboudumc laten zien dat dit echter niet zonder nadelen is 
 
Landelijke telefoonstoring Vodafone
Er is een landelijke Vodafone storing. Hierdoor is het Radboudumc moeilijker bereikbaar. Ondervindt u problemen? Neemt u dan contact op met het algemene nummer 024-3611111. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing. Zodra het probleem verholpen is, zullen we dat hier melden.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.