Doorgaan naar hoofdcontent

Horizonscan: veel nieuwe geneesmiddelen voor COVID-19

 

 
 
Horizonscan: veel nieuwe geneesmiddelen voor COVID-19
Voor COVID-19 zijn honderden merkgeneesmiddelen in ontwikkeling die naar verwachting in de komende twee jaar op de markt komen. Ook het aantal nieuwe medicijnen en indicatie-uitbreidingen voor andere ziektebeelden neemt toe. Dat blijkt uit de Horizonscan van Zorginstituut Nederland (ZIN). 
 
Intensive care gestart met digitaal Post-IC dagboek 
 
Diagnostiek voor U stopt per 1 juli in de regio 's-Hertogenbosch 
 
Blog Thomas Buijsman: Reputatie is nooit voor eeuwig
Moet ik mij schamen als ik tijdens een barbecue vertel dat ik voor een farmaceutisch bedrijf werk? Is het terecht dat ik ter verantwoording word geroepen over mijn werk tijdens een verjaardagsfeestje? Bijna één op de acht Young Innovators of Medicines heeft...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.