Doorgaan naar hoofdcontent

Geen misbruik datalek Infectieradar

 

 
 
Geen misbruik datalek Infectieradar
De gegevens van deelnemers aan Infectieradar zijn door niemand anders ingezien dan door de journalist en de aan hen meldende beveiligingsexpert. Verder zijn de gegevens de deelnemers van Infectieradar niet door anderen ingezien. Dat melden de leverancier van het systeem en het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. 
 
Advies Zorginstituut: Combinatie van effectieve geneesmiddelen dabrafenib/trametinib bij melanoom - na prijsonderhandeling - in basispakket
Een combinatie van de geneesmiddelen dabrafenib en trametinib bij de behandeling van melanoom moet snel beschikbaar komen. Het gaat namelijk om een effectieve therapie voor een deel van de melanoompatiënten. Bij een melanoom van de huid is een plaatselijke opeenhoping van pigmentcellen in de huid veranderd in kankercellen. De minister voor Medische Zorg en Sport moet wel onderhandelen over de... 
 
Reinier de Graaf start nazorgpolikliniek voor coronapatiënten
Longartsen Marc van Lanen en Ronald van Rossem zijn begin mei gestart met een COVID-19 nazorgpolikliniek. Deze polikliniek is er voor patiënten die een infectie met het coronavirus hebben doorgemaakt en nog lang daarna last hebben van klachten.   
 
3 patiënten overleden 5 nieuwe patiënten in totaal 47.739 positief geteste personen
Op 8 juni 2020 zijn er 165 nieuwe personen gemeld die positief getest zijn op COVID-19. Er zijn 5 patiënten gemeld die vanwege COVID-19 in het ziekenhuis zijn opgenomen (geweest). Er zijn 3 personen als overleden gemeld.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.