Doorgaan naar hoofdcontent

Een bloemetje voor gewaardeerde zorgmedewerkers

 

 
 
Een bloemetje voor gewaardeerde zorgmedewerkers 
 
Wat werkt voor wie bij re-integratie en schuldhulp?
Hoe kunnen gemeenten en UWV adequaat mensen aan werk helpen? En hoe kunnen mensen met schulden goed ondersteund worden? Vragen die in Vakkundig aan het werk centraal staan. Volgend jaar start het vervolgprogramma Vakkundig aan het werk 2, waarbij het accent nog meer ligt op innovatie binnen de lokale praktijk. 
 
Economische zelfstandigheid van vrouwen
Hoe begeleid je vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt optimaal naar betaald werk en economische zelfstandigheid? Deze vraag staat centraal in de 6e ronde van Vakkundig aan het werk. 24 gemeenten zijn uitgenodigd om te komen tot wetenschappelijk onderbouwde tools, handvaten en werkwijzen voor de gemeentelijke praktijk. 
 
Horizonscan Geneesmiddelen: veel nieuwe producten voor de behandeling van COVID-19
Er zijn honderden medicijnen en vaccins in ontwikkeling voor het behandelen en voorkomen van COVID-19. De corona-pandemie heeft door de snelle wereldwijde verspreiding ingrijpende gevolgen voor de samenleving. Dit brengt een grote urgentie met zich mee voor ontwikkeling van geneesmiddelen en vaccins. Het Zorginstituut brengt daarom voortaan op de Horizonscan Geneesmiddelen in een exclusief...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.