Doorgaan naar hoofdcontent

Doelgerichter kiezen met de juiste zoekfilters

 

 
 
Doelgerichter kiezen met de juiste zoekfilters
Werkcoaches en praktijkbegeleiders van Werkzaak Rivierenland kunnen kiezen uit 90 instrumenten om werkzoekenden te begeleiden. De werkorganisatie in Tiel en omliggende gemeenten ontwikkelt een keuzehulp om doelgerichter te selecteren, als ze werkzoekenden begeleiden. Dit project is onderdeel van Vakkundig aan het werk. Dit programma levert kennis op voor gemeenten om de dienstverlening op het... 
 
Dit zijn de voorlopige resultaten van onze projecten Gezonde wijk en leefomgeving
In 35 projecten wordt onderzoek gedaan naar de invloed van de leefomgeving en sociaaleconomische status op gezondheid in de breedste zin. Wat zijn de (tussentijdse) resultaten? En welke tips geven de projectleiders aan beleidsmakers, uitvoerders en onderzoekers? De opbrengsten dienen als input en ter inspiratie voor de komende subsidieronde 'Gemeenten Samen Gezond'. 
 
Niet meer met het actielijstje van de professional naar huis
Inwoners die schulden en andere problemen zelf aanpakken en begeleidende gesprekken van professionals die hun oordeel achterwege laten. De gemeente Alphen aan de Rijn helpt inwoners die met een meervoudige ondersteuningsvraag aankloppen, blijkt uit de procesevaluatie over de impact van Mobility Mentoring® in deze gemeente. Dit project is onderdeel van ons kennisprogramma Vakkundig aan het werk. 
 
Horizonscan maakt innovatiekracht geneesmiddelensector duidelijk
Het aantal nieuwe innovatieve geneesmiddelen die de komende tijd beschikbaar komen, is weer toegenomen. Ook het vinden van een middel tegen COVID-19 heeft de hoogste prioriteit. Dat blijkt uit de Horizonscan van Zorginstituut Nederland.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.