Doorgaan naar hoofdcontent

Cao Ziekenhuizen: actuele afspraken op een rij

 

 
 
Cao Ziekenhuizen: actuele afspraken op een rij
Vakbonden hebben geconstateerd dat het na de enorme extra inzet van het ziekenhuispersoneel tijdens de corona-crisis tijd is terug te keren naar de reguliere afspraken van de Cao Ziekenhuizen. Dat betekent dat uitzonderingen op arbeidsvoorwaarden en roosters en werktijden niet meer aan de orde zijn. De belangrijkste afspraken hebben we voor de ziekenhuiswerknemers op een rij gezet. Het bericht... 
 
Zorgpersoneel getrakteerd op Hollandse nieuwe
Het eerste vaatje nieuwe haring wordt donderdag aangeboden in het Erasmus MC in Rotterdam. Ernst Kuipers (voorzitter Landelijk Netwerk Acute Zorg) en Diederik Gommers (voorzitter Nederlandse Vereniging voor Intensive Care) nemen het in ontvangst. Daarna worden alle zorgverleners in het ziekenhuis op haring getrakteerd, net als het personeel in ziekenhuizen in Groningen, Enschede en Breda. 
 
Ziekenhuizen hebben last van storing Vodafone
Telefoonaanbieder Vodafone heeft donderdag te maken met een grote netwerkstoring. Veel mobiele klanten kunnen niet bellen of gebeld worden. 
 
Martin van Rijn komt niet terug naar RHG
Martin van Rijn komt niet terug als bestuursvoorzitter van de Reinier Haga Groep. Voorzitter Diana Monissen meldt dat de raad van toezicht heeft ingestemd met zijn verzoek het dienstverband te beƫindigen.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.