Doorgaan naar hoofdcontent

Zonnig Pinksteren: geniet, maar verbrand niet

 

 
 
Zonnig Pinksteren: geniet, maar verbrand niet
Komend weekend belooft flink zonnig te worden. De zonkracht is hoog: 6-7. Dat betekent dat de huid al binnen 15 minuten kan verbranden. Op de lange termijn kan UVultraviolet-straling veroudering, huidkanker en staar veroorzaken. Vooral kinderen hebben een kwetsbare huid. Geniet dus van het zonnige weer en bescherm de huid tegen verbranden. 
 
Positieve ervaringen met speciaal revalidatieprogramma na corona
Ook binnen onze regio zijn helaas veel mensen besmet geraakt met het coronavirus. Samen met revalidatiepartner Rijndam en met de huisartsen, heeft Rivas Zorggroep een speciaal revalidatieprogramma uitgewerkt om mensen te helpen die blijvende klachten hebben als gevolg van het virus. Die klachten blijken heel divers te zijn en kunnen zowel lichamelijk zijn als cognitief (op het gebied van kennis)... 
 
Tamara van Ark nieuwe minister Medische Zorg
Tamara van Ark (VVD) volgt op 9 juli Martin van Rijn (PvdA) op als minister voor Medische Zorg en Sport. Van Ark was de afgelopen jaren staatssecretaris op het ministerie van Sociale Zaken. Eerder was zij vijf jaar lid van de Tweede Kamer, met onder meer zorg in haar portefeuille. 
 
Internist oncoloog Neeltje Steeghs blogt over het opstarten van de fase-1-studies


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.