Doorgaan naar hoofdcontent

Zo optimaliseert Treant Zorggroep alle covid-zorg

 

 
 
Zo optimaliseert Treant Zorggroep alle covid-zorg
Hoe houd je als zorggroep met zowel ziekenhuizen als vvt-instellingen het overzicht in de corona-crisis? Treant ontwikkelde een dashboard dat dit mogelijk maakt, qua bedden, personeel, medicatie en beschermingsmiddelen. Dit alles tegen lage kosten en met oog op de terugkeer naar de reguliere zorg. 
 
Veilige zorg tijdens corona - Erasmus MC 
 
Extra zorghanden: 'Als artsen nodig zijn, wil ik helpen'
Para-roeier Annika van der Meer zou deze zomer naar de Paralympische Spelen in Tokio gaan. Het plan om een gouden medaille te halen met haar teamgenoot, is vanwege de coronacrisis een jaar uitgesteld. Met een MSc in geneeskunde op zak, kon ze niet anders dan zich aanmelden voor de flexpool in het ziekenhuis. 'Op het … Het bericht Extra zorghanden: 'Als artsen nodig zijn, wil ik helpen' verscheen... 
 
26 patiënten overleden, 44 nieuwe patiënten, in totaal 40.770 positief geteste personen
Op 4 mei zijn er 44 patiënten in het ziekenhuis opgenomen (geweest) gemeld. Er zijn 26 personen als overleden gemeld. Deze gemelde personen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.