Doorgaan naar hoofdcontent

Verhalen uit de frontlinie | facilitair coördinator Tinie Nakken

 

 
 
Verhalen uit de frontlinie | facilitair coördinator Tinie Nakken
Tijdens de coronacrisis delen we verhalen van medewerkers uit de corona-frontlinie. Zij vertellen over hun werk tijdens de coronacrisis en welke impact dit op hen heeft. Dit keer is het woord aan facilitair coördinator Tinie Nakken. Tinie werkt in woonwijkcentra De Schutse in Coevorden en Selkersgoorn in Dalen en vertelt over haar werkzaamheden tijdens de coronacrisis. 
 
Goed voorbereid naar de afspraak in het ziekenhuis!
Het bericht Goed voorbereid naar de afspraak in het ziekenhuis! verscheen eerst op Kind en Ziekenhuis. 
 
MCL: Efficiëntere en betere zorg voor darmpatiënten
De inzet van e-health voor ongeveer 1.200 chronische darmpatiënten gaat leiden tot efficiëntere en betere zorg, verwacht het IBD-team van het Medisch Centrum Leeuwarden. De e-healthtool MijnIBDcoach ondersteunt patiënten bij therapietrouw en helpt bij het voorbereiden van controle afspraken. De verwachting is zelfs dat 40% van de ziekenhuisopnamen van deze patiëntengroep voorkomen kan worden... 
 
Xonar Toezicht crisis- en behandelgroepen, Maastricht en Sittard
In januari 2020 voerde de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd onaangekondigd toezicht uit bij de locatie voor crisisopvang en twee locaties voor behandeling van Xonar. Doel van het toezicht was om te bepalen of Xonar verantwoorde jeugdhulp biedt.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.