Doorgaan naar hoofdcontent

Laat me niet lachen

 

 
 

Laat me niet lachen
 Maar liever toch wel…. De corona maakt me prikkelbaar. Ik merk dat ik in een stemming raak van aanhoudend ge├»rriteerd zijn. Zou dat uiteindelijk de werking van het virus zijn? Irritatie – ziekte? Iemand vroeg me: zou het komen omdat ik ouder word, dat ik zo klagerig ben, zo ge├»rriteerd. Ik zei, nee, dat is volgens mij een corona- symptoom.Iedereen fietst en wandelt maar in 'mijn... 
 

Staatssecretaris Blokhuis met gemeenten aan de slag voor gezondheid
Verbeteren van gezondheid in de fysieke- en sociale leefomgeving, verminderen van gezondheidsachterstanden, verlagen van de druk ... 
 

Kamerbrief ontwikkelingen COVID-19 op nertsenbedrijven
Ministers De Jonge en Schouten melden de meest recente ontwikkelingen en onderzoeksresultaten rond COVID-19 op nertsenbedrijven.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.