Doorgaan naar hoofdcontent

Kabinet: ernstige twijfels over invoeren regeling flexwerkers

 

 
 
Kabinet: ernstige twijfels over invoeren regeling flexwerkers
Het kabinet is op verzoek van de Tweede Kamer op zoek gegaan naar een tijdelijke en uitvoerbare oplossing voor flexwerkers die werkloos zijn geworden en niet voldoen aan de voorwaarden voor WW of bijstand: de Tijdelijke Overbruggingsregeling voor Flexibele Arbeidskrachten (TOFA). Deze regeling is weliswaar uitvoerbaar, maar kent grote nadelen. 
 
Mondneusmaskers of -kapjes: verschillende soorten
Mondneusmaskers of -kapjes: verschillende soortenVanaf 1 juni is het verplicht in de trein, de bus en de tram een 'niet-medisch mondmasker' te dragen. Mondneusmaskers zijn er in verschillende soorten. 
 
'Zorg blijvend veranderd door coronacrisis'
Na de coronacrisis zal blijken dat alle (noodgedwongen) veranderingen die de zorg de afgelopen periode doorgemaakt heeft, blijvend zullen zijn. Dat is ook de stellige overtuiging van longarts Sanne Boerman van het St. Antonius Ziekenhuis. De coronacrisis heeft het besef wakker gemaakt dat patiƫnten lang niet meer voor elke afspraak naar het ziekenhuis hoeven te komen. Het bericht 'Zorg... 
 
Steunpakket voor zelfstandig ondernemers verlengd
De Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) krijgt een vervolg. De noodregeling voor zelfstandig ondernemers die eind mei afloopt, wordt met drie maanden verlengd tot eind augustus.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.