Doorgaan naar hoofdcontent

“Door de Coronacrisis kwamen we als collega’s dichter bij elkaar”

 

 
 
"Door de Coronacrisis kwamen we als collega's dichter bij elkaar"
In de coronacrisis is het buddysysteem gecreëerd om de verpleegkundigen op de IC te ondersteunen. Verpleegkundigen Koen en Ingeborg vertellen hoe zij dit hebben ervaren. 
 
Domper
Vanaf 11 mei mogen de basisschoolkinderen weer naar school!!! Me: 'YES!!!!!!! Ik mag weer werken!! Doen wat ik zo graag doe!' Oncoloog: 'Naomi, het lijkt me nog niet verstandig om tussen ongeveer 13 kleuters te gaan staan.' Sinds maandag gaan de kinderen weer lekker naar school maar zit ik nog thuis. Waar ik al bang voor was, is toch gebeurd.... 
 
Kamerbrief verordeningen bestrijding coronavirus
Minister De Jonge informeert de Eerste Kamer over de (nood)verordeningen met maatregelen tegen de verspreiding van het ... 
 
Patienten van ZorgSaam Ziekenhuis kunnen weer bezoek ontvangen


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.