Doorgaan naar hoofdcontent

Daniëlle blogt: ‘Tussen de regels door gaf ik hen hét steuntje in de rug’

 

 
 
Daniëlle blogt: 'Tussen de regels door gaf ik hen hét steuntje in de rug' 
 
Noodverordening versoepelingen
Op 29 mei heeft de voorzitter van de Veiligheids-en Gezondheidsregio Gelderland-Midden, Ahmed Marcouch een nieuwe noodverordening ondertekend. De noodverordening gaat over de versoepelingen van de coronamaatregelen vanaf 1 juni, 8 juni en 15 juni. Onder meer een wijziging over samenkomen in de openbare ruimte, openstellen horeca, culturele instellingen en voortgezet onderwijs en middelbaar... 
 
Door KPN-telefoonstoring is het ziekenhuis niet bereikbaar vanaf KPN-nummers
In verband met een storing bij KPN is het Elkerliek ziekenhuis telefonisch niet bereikbaar voor mensen die bellen met een KPN abonnement. Vanuit het ziekenhuis kan wel naar buiten worden gebeld en ook het interne telefoonnetwerk werkt zoals het hoort. 
 
Amphia levert belangrijke bijdrage in baanbrekende endeldarmkanker studie
Tijdens werelds grootste oncologie congres in Amerika, het American Society of Clinical Oncology (ASCO) zijn op vrijdag 29 mei de baanbrekende resultaten van een internationale studie over de behandeling van endeldarmkanker (rectumcarcinoom) gepubliceerd. Wij zijn er trots op dat Amphia een belangrijke bijdrage aan deze internationale RAPIDO- studie heeft geleverd.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.