Doorgaan naar hoofdcontent

Accriva Diagnostics RAF 19-004 - Hemochron Signature Elite

 

 
 
Accriva Diagnostics RAF 19-004 - Hemochron Signature Elite
Via deze kennisgeving willen we uw instelling informeren dat door Accriva Diagnostics is vastgesteld dat sommige Hemochron Signature Elite-analyzers mogelijk in bepaalde operatieomgevingen geen temperatuur van 37 °C ± 1,0 °C vasthouden, zoals in de gebruikershandleiding (onderdeelnr. HX1101) wordt vermeld. 
 
Benoeming tijdelijk minister voor Medische Zorg
Koning Willem-Alexander zal, op voordracht van de minister-president, drs. M.J. van Rijn vrijdag 20 maart 2020 benoemen tot tijdelijk minister zonder portefeuille, belast met de aangelegenheden voor Medische Zorg.  Dit heeft het Kabinet van de Koning medegedeeld. 
 
Meldpunt bij IGJ ook in het weekend open
De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) stelt haar meldpunt voor professionals en bestuurders in de zorg en de jeugdhulp ook in het weekend open, van 10.00 tot 16.00 uur. De weekendopening is speciaal bedoeld voor spoedvragen en -meldingen rond het coronavirus. 
 
Een warme boodschap van Koningin Máxima
Koningin Máxima heeft vanochtend (20 maart 2020) gebeld met Amphia. Zij heeft gesproken met Olof Suttorp (voorzitter Raad van Bestuur) in bijzijn van Remco Djamin (voorzitter van het Medisch Specialistisch Bedrijf Amphia).


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.