Doorgaan naar hoofdcontent

Topklinische erkenning voor zorg chronische leukemie

 
Topklinische erkenning voor zorg chronische leukemie
Reinier de Graaf is een topklinisch ziekenhuis. Dat betekent dat wij naast het bieden van basiszorg, extra aandacht hebben voor hooggespecialiseerde en complexe zorg, wetenschap en opleiding. Onlangs heeft de zorg voor patiƫnten met chronische leukemie topklinische erkenning gekregen van de Samenwerkende Topklinische Opleidingsziekenhuizen (STZ).
Lees verder

Minder administratie voor paramedici
Tien concrete acties om de administratieve lasten van paramedici te verlichten. Dat is het resultaat van schrap- en verbetersessies in de paramedische zorg. Theo van der Bom, voorzitter van Paramedisch Platform Nederland (PPN), overhandigde de tien schrap- en verbeterpunten op 4 december 2019 aan minister Bruno Bruins (Medische Zorg en Sport).
Lees verder

Primeur: kraakbeen via kijkoperatie teruggeplaatst
"Al twee jaar had ik last van mijn linkerknie bij het sporten", blikt Sidney Beltman (19) terug. Haar knie wilde maar niet herstellen. Een MRI-scan wees uit dat het kraakbeen beschadigd was. Zij onderging daarom een kraakbeentransplantatie in het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis). De terugplaatsing van het kraakbeen is onlangs gedaan via een kijkoperatie (arthroscopie), een ...
Lees verder

Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Lees verder