Doorgaan naar hoofdcontent

Kennismaken met Lissabon

 
Kennismaken met Lissabon
Steeds meer stedentrippers ontdekken Lissabon. De Portugese hoofdstad, gebouwd op zeven heuvels, leent zich ook in de winter en het voorjaar uitstekend voor een bezoek gezien de vaak milde temperaturen.... Het bericht Kennismaken met Lissabon verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Martini Ziekenhuis lanceert #teammartini
'Dat is werken bij #teammartini.' Dit is de slogan van de nieuwe arbeidsmarktcampagne die het Martini Ziekenhuis vandaag lanceert. Onderdeel van de arbeidsmarktcampagne is de vernieuwde website www.werkenbijmartiniziekenhuis.nl. Op deze website staan de openstaande vacatures, maar ook verhalen over werken bij #teammartini. Met deze campagne wil het Martini Ziekenhuis zich blijven onderscheiden...
Lees verder

Sponsors gezocht voor huiskamer Traumacentrum
'We willen onze patiƫnten op het Traumacentrum in Tergooi graag een gezellige huiskamer aanbieden, waar ze buiten hun patiƫntenkamer afleiding vinden en elkaar ontmoeten', zegt verpleegkundige Bianca van der Hilst. We hebben al mooie giften gekregen, maar zijn er nog niet. Help je mee? Het bericht Sponsors gezocht voor huiskamer Traumacentrum verscheen eerst op Tergooi.
Lees verder

Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Lees verder