Doorgaan naar hoofdcontent

Het klompend hart van... CCU-verpleegkundige Sandy

 
Het klompend hart van... CCU-verpleegkundige Sandy
Hoe ziet de werkdag van een CCU-verpleegkundige er uit? Wat gebeurt er bij een hartkatheterisatie? En is het werken op deze afdeling nou nooit saai? Sandy geeft je een kijkje in het werken op de afdeling CCU (hartbewaking) en beantwoordt een aantal ingezonden vragen in haar vlog!
Lees verder

Medewerkers houden patiëntvriendelijke acties voor goede cao op 20 november
De vakbonden hebben alle ziekenhuismedewerkers opgeroepen tot een landelijke staking op woensdag 20 november. De medewerkers van Reinier de Graaf geven gehoor aan de oproep om actie te voeren voor een betere cao, maar doen niet mee aan de zondagsdiensten. Zij laten hun stem op een andere manier horen, namelijk door patiëntvriendelijke acties te organiseren.
Lees verder

Tergooi en de landelijke zorgstaking op 20 november
Tergooi en de landelijke zorgstaking op 20 november Alleen OK afdelingen draaien zondagsdienst tijdens landelijke zorgstaking 20 november, Tergooi verder gewoon open.   Op dinsdag 20 november vindt de landelijke zorgstaking plaats. Voor patiënten bij Tergooi betekent dat voor die […] Het bericht Tergooi en de landelijke zorgstaking op 20 november verscheen eerst op Tergooi.
Lees verder

Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Lees verder