Doorgaan naar hoofdcontent

De ZorgSector verandert…

Het nieuws dat we via de ZorgSector brengen gaat veranderen. Het wordt beter, uitgebreider, interessanter en relevanter. Met het vernieuwde systeem laten we tevens een aantal veel gehoorde wensen van onze lezers ingaan.

Verandering 1: uitbreiding
We brachten nieuws van zo’n 300 verschillende Nederlandse organisaties. Met het vernieuwde systeem brengen we straks nieuws van ruim 800 Nederlandse organisaties in de zorgsector en dat aantal voeren we op naar 1200 organisaties.
Denk aan:
  • Nieuws van de Brancheorganisaties zoals NVZ, NFU, ACTIZ, VGN.
  • Nieuws van de Beroepsverenigingen en wetenschappelijke verenigingen zoals de Federatie Medisch Specialisten.
  • Nieuws van het ministerie van VWS, de Tweede Kamer, de zorgautoriteiten en inspectie.
  • Blogs van belangrijke spelers uit het zorgveld
  • Nieuws van de medische vakbladen.
  • Nieuws van UMC's, ziekenhuizen en zorginstellingen.
Kortom nieuws uit de gehele ZorgSector vanuit alle lagen en niveau's. Zorgnieuws voor zowel de mensen op de werkvloer met de handen aan het bed tot aan de beleidsadviseurs en ambtenaren op het hoogste niveau.

Dat is veel nieuws. Daarom veranderen we onze manier van publiceren, zodat het nieuws actueler, relevanter, en interessanter wordt voor alle medewerkers in de ZorgSector.

Verandering 2: Sector & thema nieuwsbrieven
We hebben de NieuwsStroom van de ZorgSector opgedeeld in diverse onderwerpen en sectoren. Dat zorgt er voor dat er meer zorgnieuws krijgt dat relevant is voor uw beroep of vakgebied. Wil je weten welke nieuwsbrieven er nu zijn, kijk dan op het bestelformulier via deze pagina.

Verandering 3: rechtstreeks van én naar de bron
Wie onze nieuwsbrief heeft ontvangen en op een item heeft geklikt, weet dat je dan eerst naar deZorgSector.eu werd geleid waar de titel, de eerste paar regels van het nieuwsbericht en de ‘Lees verder’ link tevoorschijn kwamen. Een tweede klik was nodig om het hele nieuwsbericht bij de bron te lezen. Die extra klik gooien we er uit. Voortaan klik je vanuit de nieuwsbrief meteen naar de bron. Dus geen tussenstop meer op deZorgSector.eu.

Verandering 4: nieuw ruimer jasje
De vormgeving van de nieuwsbrief stoppen we in een nieuw ruimer jasje, waarmee het moderner en frisser oogt. Daarnaast tonen we niet alleen meer de titels, maar toont de nieuwsbrief voortaan zoveel mogelijk de titel plus de eerste paar regels van het nieuwsbericht.

Voor bedrijven bieden we met het bedrijfsabonnement mogelijkheden om de nieuwsbrief in de eigen huisstijl te ontvangen, die zij onder hun werknemers kunnen verspreiden. Vraag hier naar de mogelijkheden.

Verandering 5: digitale nieuwsbrief first
Voortaan publiceren we het binnenkomende nieuws eerst in de digitale nieuwsbrief. Deze bevat voornamelijk Premium Content, naast alle andere nieuwsberichten. De website komt voortaan op de tweede plaats, die sporadisch een fractie van het zorgnieuws zal publiceren. Van dit deel worden vervolgens nog slechts enkele berichten via social media verspreid.

Dus:
First: digitale nieuwsbrief: 100%, al het nieuws en Premium Content
Second: website: 1%, van alle nieuwsberichten.
Third: social media: een deel van de nieuwsberichten op de website.

Verandering 6: gratis wordt goedkoop
Gratis nieuwsbrieven kunnen we helaas niet meer versturen. Heb je op de 7e of de 21e van de maand deze ontvangen, dan is dit waarschijnlijk de laatste geweest. De redactie steekt er elke dag veel tijd en energie in om lezers kwaliteit en relevant nieuws te brengen, en we vinden dat dit best wat waard is. Daarom versturen we voortaan alleen nog maar goedkope nieuwsbrieven, zodat we de kosten kunnen dekken. Vind je het geen stuiver waard, dan mag dat uiteraard. Het is geen enkel probleem, want je zult niet langer waardeloos nieuws van ons in je mailbox ontvangen.

Proefnummer
Natuurlijk snappen we dat Nederlanders willen weten wat ze dan krijgen. Via de website tonen we daarom af en toe een pop-up-aanmeldformulier waarmee geïnteresseerden zich kunnen aanmelden voor één proefnummer.

Tot slot
De redactie stelt nog steeds met veel plezier relevant en interessant nieuws voor mensen in de zorg samen. En voorlopig blijven we dat doen, mits daarvoor natuurlijk voldoende steun blijft.

Ken jij nog zorgorganisatie die we in onze nieuwsoverzichten mee moeten nemen? Meld hier jouw suggesties. Heb je een vraag of  wil je meer weten over de mogelijkheden van het bedrijfsabonnement? Neem dan contact op met de redactie via het contactformulier aan de linkerzijde van deze pagina.