Doorgaan naar hoofdcontent

Rotterdamse rally

Rotterdamse rally
Rijden tegen Kanker is een initiatief van Rotterdamse studenten Het bericht Rotterdamse rally verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Favoriete Pil – The Grass Arena
'Een verpletterend boek met mooie karakterbeschrijvingen' Het bericht Favoriete Pil – The Grass Arena verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Handreiking
Het digitale consult is inmiddels niet meer weg te denken in de zorg Het bericht Handreiking verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Congres Vrouwelijke Leiders in de Zorg
Vooruitgang wordt vooral geboekt als je buiten de kaders durft te treden Het bericht Congres Vrouwelijke Leiders in de Zorg verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Uitlaatklep – Beeldhouwen
In 'Uitlaatklep' vertellen collega's op welke (bijzondere) manier zij even stoom afblazen en loskomen van de hectiek van alledag Het bericht Uitlaatklep – Beeldhouwen...
Lees verder

Van hobby tot passie
Vier zorgprofessionals vertellen over een hobby die in de loop der jaren uitgroeide tot een grote passie Het bericht Van hobby tot passie verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Leven aan een draadje
Maar kun je iets geven dat je zelf nooit hebt gekregen? Het bericht Leven aan een draadje verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Geen drie maar zes
Het zijn de zorgverzekeraars die berekenen hoeveel zorgpremie ze van hun verzekerden nodig hebben Het bericht Geen drie maar zes verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder