Doorgaan naar hoofdcontent

Preventief verwijderen

Preventief verwijderen
Juristen en advocaten van VvAA ondersteunen leden bij uiteenlopende problemen Het bericht Preventief verwijderen verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Gezondheidscentrum
Overweegt u om met andere zorgprofessionals een gezondheidscentrum te starten? Dan zijn er een paar punten die u houvast geven. Het bericht Gezondheidscentrum verscheen...
Lees verder

Audi e-tron
De e-tron is Audi's eerste volledig elektrische auto. Een opmerkelijk debuut dat veel aandacht krijgt Het bericht Audi e-tron verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Gecontroleerde spoedzorg
Wat meer eigen verantwoordelijkheid van de verzekerde kan geen kwaad Het bericht Gecontroleerde spoedzorg verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Duurzame computer
Met wat geluk overleeft mijn laptop het 10 jaar Het bericht Duurzame computer verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Dag van de (bezielde) Zorg
Op 1 november organiseert VvAA in samenwerking met BNR Nieuwsradio de Dag van de Zorg Het bericht Dag van de (bezielde) Zorg verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Neemt u plaats
Verpleegkundigen zijn onmisbaar in de zorg, dat zal iedere arts beamen Het bericht Neemt u plaats verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Pierre Passage (1956-2019)
Op 15 augustus overleed tijdens zijn vakantie in Turkije op 63-jarige leeftijd Pierre Passage, huisarts in Kerkrade Het bericht Pierre Passage (1956-2019) verscheen eerst op...
Lees verder