Doorgaan naar hoofdcontent

Dag van de Maakbare Mens

Dag van de Maakbare Mens
Kom op de Dag van De Maakbare Mens te weten hoe nieuwe genetische technologieën onze gezondheid en ons leven beïnvloeden. Experts geven je graag hun mening, wat is de jouwe?
Lees verder

Klachten door te weinig vitamine B12?
Hebt je last van vermoeidheid? Duizeligheid? Concentratieproblemen? Nogal wat mensen schrijven dergelijke klachten toe aan een tekort aan vitamine B12. Meestal is dat echter niet het geval en hebben die klachten andere oorzaken.
Lees verder

Zit je kind goed in z'n vel?
We leven in een drukke, prestatiegerichte maatschappij. Ook kinderen en jongeren ervaren dit. Druk om goede cijfers te halen, zinvolle hobby's te hebben en enkel leuke ervaringen te delen op sociale media.
Lees verder

Mogelijke effecten van gelijktijdig gebruik medicijnen en voedingssupplementen
Medicijnen en voedingssupplementen kunnen elkaar beïnvloeden. Bepaalde voedingssupplementen kunnen de werking van een medicijn veranderen. Aan de andere kant kunnen sommige medicijnen de opname van voedingsstoffen in het lichaam verminderen, waardoor een tekort aan mineralen of vitaminen kan ontstaan.
Lees verder

Haarverlies bij vrouwen: wat zijn de redenen en wat doe je eraan?
Voor een vrouw is de haardos een deel van haar identiteit. Als dat haar plots ferm begint uit te vallen, is er dan ook serieuze paniek! Wat zijn de redenen van haarverlies of alopecia bij vrouwen en wat doe je eraan?
Lees verder