Doorgaan naar hoofdcontent

Zorgethiek: De Rauwe Realiteit

De Rauwe Realiteit
"Ik kon me op deze 'gewone markt' in Parijs niet meer identificeren met mijn omgeving.. De geromantiseerde versie van de rauwe realiteit zoals ik die eerder beschreef doet hier dan onvoldoende recht...
Lees verder

Botte Boer
Net terug van een 'spoedje'  in het ziekenhuis sta ik nog op mijn benen te trillen van de schrik. Mijn bloedplaatjes zijn door de chemo veel te laag en ik had een plotselinge bloeding die niet...
Lees verder

PhD position on the ethical aspects of precision medicine
The application deadline is the 31st of August 2019. Host institution: Centre for biomedical ethics and law, Faculty of Medicine, University of Leuven (Belgium) In 2016 and 2017 the University of...
Lees verder

Langer thuis of Altijd thuis?
Thuis is een fysieke plek en kan zijn waar je al decennia woont of net naar verhuisd bent; ook als dat een verpleeghuis is. Jenneke van Pijpen onderzoekt het concept 'thuiswonen' ten opzichte van het...
Lees verder

Laatste Reis
Bij de 'plechtigheid' waarbij we Berts leven vierden was iedereen welkom. Maar bij het crematorium gingen alleen de kinderen en ik  mee naar de oven. Zo deelden we een confronterend moment, een...
Lees verder