Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe kamerstukken van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Beantwoording Kamervragen over het bericht 'Personeel spoedeisende hulp LUMC: patiëntenzorg in gevaar'
Minister Bruins beantwoordt de Kamervragen over het bericht 'Personeel spoedeisende hulp LUMC: patiëntenzorg in gevaar'.
Lees verder

Kamerbrief over toezeggingen AO LUMC en Bronovo
Minister Bruins informeert de Tweede Kamer over de toezeggingen die hij gedaan heeft tijdens het Algemeen Overleg LUMC en Bronovo van 26 juni jongstleden.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over de overbelasting van de spoedeisende hulp in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)
Minister Bruins beantwoordt de Kamervragen over de overbelasting van de spoedeisende hulp in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over medische Crowdfundingsacties
Minister Bruins beantwoordt de Kamervragen over medische Crowdfundingsacties.
Lees verder

Kamerbrief over stand van zaken neuromodulatie bij chronische pijn
Minister Bruins informeert de Tweede Kamer over de stand van zaken met betrekking tot neuromodulatie bij chronische pijn.
Lees verder

Kamerbrief over verkenning 13-wekenecho
Staatssecretaris Blokhuis informeert de Tweede Kamer over het vervolg dat hij aan de verkenning 13-wekenecho geef en over de voortgang ten aanzien van de vervroeging van de 20-wekenecho.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over bericht 'Nieuwbouw bij De Boerderij in Reek van de baan, GGZ verplaatst autismezorg naar Huize Padua' Dit is een ramp voor bewoners'
Staatssecretaris Blokhuis beantwoordt Kamervragen over het bericht 'Nieuwbouw bij De Boerderij in Reek van de baan, GGZ verplaatst autismezorg naar Huize Padua 'Dit is een ramp voor de bewoners'.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over de berichten 'Waarom is bekostiging e-health zo complex, het kan zoveel simpeler' en 'Dankzij een app hebben hartpatiënten minder vaak spoedeisende hulp nodig'
Minister Bruins beantwoordt de Kamervragen over de berichten 'Waarom is bekostiging e-health zo complex, het kan zoveel simpeler' en 'Dankzij een app hebben hartpatiënten minder vaak spoedeisende hulp nodig'.
Lees verder

Kamerbrief Stimuleringsplan seksuele en relationele vorming in het onderwijs en reactie op vragen Algemeen Overleg medische preventie en Algemeen Overleg Keuzehulp
Staatssecretaris Blokhuis informeert de Tweede kamer over het Stimuleringsplan seksuele en relationele vorming in het onderwijs en reactie op vragen Algemeen Overleg medische preventie en Algemeen Overleg Keuzehulp.
Lees verder