Doorgaan naar hoofdcontent

LAD: Onderhandelaarsakkoord nieuwe Cao Zorg van de Zaak

LAD
Onderhandelaarsakkoord nieuwe Cao Zorg van de Zaak
De LAD, De Unie en de werknemersvereniging van Zorg van de Zaak hebben met Zorg van de Zaak een onderhandelaarsakkoord bereikt over een nieuwe cao, die loopt van 1 oktober 2019 tot en met 31 december 2020. In totaal krijgen werknemers gedurende de looptijd een salarisverhoging van 3,75% en zijn concrete afspraken gemaakt over scholing. Het bericht Onderhandelaarsakkoord nieuwe Cao Zorg van de Zaak verscheen eerst op Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband.
Lees verder

Cao-tekst Nederlandse Universiteiten anticipeert op Wnra
In verband met de inwerkingtreding van Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren (Wnra) per januari 2020, zijn werknemersorganisaties AC/LAD/FBZ, FNV, CNV Overheid, VAWO/CMHF en werkgeversorganisatie VSNU (Vereniging van Nederlandse Universiteiten) een aangepaste cao-tekst overeengekomen. Het bericht Cao-tekst Nederlandse Universiteiten anticipeert op Wnra verscheen eerst op Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband.
Lees verder

Onderhandelaarsakkoord bereikt voor nieuwe Cao GGZ
De LAD/FBZ heeft samen met FNV, CNV en NU'91 een onderhandelaarsakkoord bereikt met GGZ Nederland over een nieuwe Cao GGZ, die loopt van 1 juni 2019 tot 1 december 2021. Afgesproken is onder meer dat het salaris van de werknemers gedurende de looptijd gemiddeld met 3,3% per jaar wordt verhoogd. Een belangrijke mijlpaal is daarnaast dat de inspraak van medisch specialisten in de cao wordt verankerd. Het bericht Onderhandelaarsakkoord bereikt voor nieuwe Cao GGZ verscheen eerst op Landelijke...
Lees verder