Doorgaan naar hoofdcontent

Injectie

Injectie
Bowlus Injectie: naam van een team van vijf farmaciestudenten dat deelneemt aan Utrechtse studentencompetitie Het bericht Injectie verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

VvAA Besturendag
Bij de negende editie van de VvAA Besturendag waren dit keer 100 leden van 12 verenigingen te gast Het bericht VvAA Besturendag verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Klein onverwacht gebaar
Het fenomeen Mangomoment verovert in snel tempo zowel de Belgische als de Nederlandse gezondheidszorg Het bericht Klein onverwacht gebaar verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Crowdfunding voor TabakNee
In hun strijd tegen de tabaksindustrie zijn Longartsen De Kanter en Dekker nu volledig afhankelijk van donaties Het bericht Crowdfunding voor TabakNee verscheen eerst op...
Lees verder

Impopulaire keuzes
Het is soms onontkoombaar om in de zorg impopulaire keuzes voor de korte termijn te maken Het bericht Impopulaire keuzes verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Beroep onder de loep – Militair fysiotherapeut
Fysiotherapeut Susanne werkt op de marinebasis in Den Helder. Het bericht Beroep onder de loep – Militair fysiotherapeut verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Ondersteuning voor mantelzorg
'Te weinig aandacht voor positieve gezondheid en preventie' Het bericht Ondersteuning voor mantelzorg verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Uit je dak gaan
Tot mijn verbazing heb ik vele danspassen gezet Het bericht Uit je dak gaan verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder