dinsdag 11 juni 2019

Nieuwe kamerstukken van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Kamerbrief over voortgang Zorg voor de Jeugd
Ministers De Jonge en Dekker beschrijven de voortgang van het actieprogramma Zorg voor de Jeugd.
Lees verder

Kamerbrief over overleg demonstraties bij abortusklinieken
Minister De Jonge doet verslag van overleggen die hebben plaatsgevonden met betrokken partijen over demonstraties bij abortusklinieken.
Lees verder

Kamervragen over het bericht dat een ALS-patiënt een rekening van €20.000 heeft moeten betalen door een fout van het zorgkantoor
Minister De Jonge beantwoordt vragen over het bericht dat een ALS-patiënt een rekening van €20.000 heeft moeten betalen door een fout van het zorgkantoor.
Lees verder

Kamervragen over het bericht 'Dunya Zorggroep weigert dossiers te verstrekken na beslag: "Ik ben bang dat er mensen gaan sterven"'
Minister De Jonge beantwoordt vragen over het bericht 'Dunya Zorggroep weigert dossiers te verstrekken na beslag: "Ik ben bang dat er mensen gaan sterven"'.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over Roosendaal als locatie voor nieuw ziekenhuis
Minister Bruins (Medische Zorg en Sport) beantwoordt Kamervragen over de keuze van Bravis voor Roosendaal als locatie voor het nieuwe Bravisziekenhuis.
Lees verder

Beantwoording vragen over Uitkeringsregeling Backpay en subsidieregeling erkenning Indisch en Moluks Nederland
Staatssecretaris Blokhuis (VWS) beantwoordt vragen van de Kamercommissie VWS over de evaluatie Uitkeringsregeling Backpay en subsidieregeling erkenning Indisch en Moluks Nederland.
Lees verder

Kamervragen over de VPROserie 'Uitgewoond'
Minister De Jonge beantwoordt vragen over de VPROserie 'Uitgewoond'
Lees verder

Kamerbrief over Tweede advies Wetenschappelijke adviescommissie Eenzaamheid
Minister De Jonge (VWS) stuurt de Tweede Kamer het tweede advies Wetenschappelijke adviescommissie Eenzaamheid, 'Op weg naar effectieve interventies tegen eenzaamheid'.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over het bericht over zelfdodingspoeder
Minister De Jonge (VWS) beantwoordt de vragen over het bericht 'De jacht op het 'zelfdodingspoeder' gaat door, maar nu ondergronds'.
Lees verder