maandag 10 juni 2019

Centrum voor Psychische Revalidatie Ingelburch ontwikkelt een herstelgericht bordspel

Centrum voor Psychische Revalidatie Ingelburch ontwikkelt een herstelgericht bordspel
Psychisch revalideren met Quinque Het bericht Centrum voor Psychische Revalidatie Ingelburch ontwikkelt een herstelgericht bordspel verscheen eerst op zorgwijzermagazine.be.
Lees verder

Genezen is ook het herstellen van autonomie
Macht, afhankelijkheid en empowerment Het bericht Genezen is ook het herstellen van autonomie verscheen eerst op zorgwijzermagazine.be.
Lees verder

Lokale netwerken van zorg in de eerste lijn zijn de toekomst
Ontwikkelingen in de eerstelijnsgezondheidszorg Het bericht Lokale netwerken van zorg in de eerste lijn zijn de toekomst verscheen eerst op zorgwijzermagazine.be.
Lees verder

VIVEL: Vlaams Instituut voor de Eerste Lijn
VIVEl is erkend, het echte werk kan beginnen. De verwachtingen zijn hooggespannen. Een interview met Gerrit Rauws. Het bericht VIVEL: Vlaams Instituut voor de Eerste Lijn verscheen eerst op zorgwijzermagazine.be.
Lees verder

Zorgnet-Icuro bepleit tijdelijke noodflexibiliteit personeelsnorm ouderenzorg
Woonzorgcentra vinden onvoldoende zorgmedewerkers Het bericht Zorgnet-Icuro bepleit tijdelijke noodflexibiliteit personeelsnorm ouderenzorg verscheen eerst op zorgwijzermagazine.be.
Lees verder

De rol van medische diensthoofden in het veranderende ziekenhuislandschap
Het arts-diensthoofd van de toekomst Het bericht De rol van medische diensthoofden in het veranderende ziekenhuislandschap verscheen eerst op zorgwijzermagazine.be.
Lees verder

Campagne Zorg aan Zet toont groot draagvlak voor fundamentele hervormingen
Zorg aan Zet Het bericht Campagne Zorg aan Zet toont groot draagvlak voor fundamentele hervormingen verscheen eerst op zorgwijzermagazine.be.
Lees verder