Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe kamerstukken van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Uitstelbrief over het laten aansluiten van het aanbod van BMC bij de wensen en behoeften van gebruikers van medicinale cannabis
Minister Bruins beantwoordt Kamervragen over het laten aansluiten van het aanbod van het Bureau voor Medicinale Cannabis (BMC) bij de wensen en behoeften van gebruikers van medicinale cannabis.
Lees verder

Kamervragen over het bericht Ritalin is populair op het schoolplein. Kan dat kwaad?
Minister Bruins beantwoordt vragen over het bericht Ritalin is populair op het schoolplein. Kan dat kwaad?.
Lees verder

Uitstelbrief Kamervragen over gevaar stopzetten werk Nierteam aan Huis vanwege lange beoordelingstermijnen bij de NZA
Minister Bruins stelt de beantwoording uit van Kamervragen  over het gevaar dat het goede werk dat Nierteam aan Huis voor nierpatiĆ«nten verricht, mogelijk moet worden stopgezet vanwege lange beoordelingstermijnen bij de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA).
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over stijging van het aantal vrouwen met een borstimplantaat dat lymfeklierkanker heeft gekregen
Minister Bruins (Medische Zorg en Sport) beantwoordt vragen over het bericht dat het aantal vrouwen met een borstimplantaat dat lymfeklierkanker heeft gekregen explosief is gestegen.
Lees verder

Kamerbrief over uitkomsten technische analyse omleiding zorgtoeslag naar zorgverzekeraars
Minister Bruins (Medische Zorg en Sport) stuurt de uitkomsten van het onderzoek naar de voor- en nadelen van het standaard overmaken van zorgtoeslag naar zorgverzekeraars.
Lees verder