woensdag 10 april 2019

Congres muziek en revalidatie

Congres muziek en revalidatie
Rehabilitation & Music, op 24 april in Beetsterzwaag Het bericht Congres muziek en revalidatie  verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Theater – Er was eens een pretpark!
Theatergroep Suburbia onthult het verhaal achter een legende Het bericht Theater – Er was eens een pretpark! verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Gift voor Anthony
'Op 17 maart 2018 ben ik getroffen door een hersenstaminfarct/ basilaristrombose. Die avond zou ik eigenlijk naar een verjaardagsfeest gaan van mijn allerbeste vriend, samen...
Lees verder

Onbekend maakt onbemind
'De veelzijdigheid en de voordelen van dit werk zijn evident' Het bericht Onbekend maakt onbemind verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Achterstand herkeuringen CBR
Vanwege een tekort aan keuringsartsen heeft het CBR een achterstand Het bericht Achterstand herkeuringen CBR verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Concurrentiebeding
Hoe kan het dat het concurrentiebeding bij vergelijkbare gevallen tot verschillende uitspraken leidt? Het bericht Concurrentiebeding verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Wetgeving of lotsbestemming?
Hebben kranten een maatschappelijke verantwoordelijkheid in het aanpakken van fakenieuws? Die vraag kwam gisteren op Twitter voorbij in relatie tot een advertentie in de...
Lees verder

Oplichting met domeinnaam
Verschillende leden hebben bij VvAA Rechtsbijstand melding gedaan van dubieuze domeinnaamverkoop Het bericht Oplichting met domeinnaam verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder