De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

woensdag 13 maart 2019

Oproep testers

Oproep testers
Gezocht! Levensgenieters met een maatje meer die willen koken voor een maatje minder. Wil je dit nieuwe afvalplan (min 6 kilo in 6 weken) als eerste uittesten?
Lees verder

Bij 41 weken inleiden iets beter voor het kind dan afwachten
Inleiden van de bevalling bij 41 weken vergeleken met een afwachtend beleid tot 42 weken valt net iets gunstiger uit voor het kind, maar veel scheelt het niet.
Lees verder

Minder ziekteverzuim door planten op kantoor
Werknemers vinden een werkruimte met planten aantrekkelijker dan een ruimte zonder planten. Planten zorgen voor hogere luchtvochtigheid, dragen bij aan een positievere gemoedstoestand, leiden tot meer tevredenheid onder medewerkers over het eigen functioneren en tot minder ziekteverzuim.
Lees verder

Tijgermug zal verder oprukken richting Belgiƫ
De tijgermug, een exotische muggensoort die drager kan zijn van virussen als dengue, gele koorts en zika, zal in de toekomst waarschijnlijk vaker in ons land opduiken.
Lees verder

Tips voor een gezond ontbijt
Een ontbijt mag dan misschien niet de belangrijkste maaltijd van de dag zijn en regelmatig ontbijten is misschien ook niet de beste manier om af te vallen. Maar dat een gezond ontbijt belangrijk is, wordt in feite door niemand betwist.
Lees verder