De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

vrijdag 15 maart 2019

Onjuistheden in pensioeninformatie

Onjuistheden in pensioeninformatie
Als uw pensioenuitkering lager blijkt dan werd voorgespiegeld, kunt u dan aanspraak maken op het eerder gecommuniceerde bedrag? Het bericht Onjuistheden in...
Lees verder

Duitse Hanzesteden
Een reis van haven naar haven, terug in de tijd Het bericht Duitse Hanzesteden verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Eerste kind
In de beginjaren van haar carrière als verloskundige sloeg Conny de By eens een aanbod op een beter betaalde baan af. Het bericht Eerste kind verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Expo – De Münster Domschat
Tot begin deze zomer te zien op de expositie De Münster Domschat in Museum Catharijneconvent in Utrecht Het bericht Expo – De Münster Domschat verscheen eerst op Arts...
Lees verder

Afstemmen
Ingaan op redenen waarom er geen zorgcontracten getekend worden, heeft geen prioriteit Het bericht Afstemmen verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Meer is niet altijd beter
Net als in Nederland is ook de gezondheidszorg in Duitsland goed, maar er zijn verschillen Het bericht Meer is niet altijd beter verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Occasion van de buren
Zestig procent van alle auto's die geïmporteerd worden, komt uit Duitsland Het bericht Occasion van de buren verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Chemie
In feite is in een ziekenhuis alles uit te besteden dat niet tot de directe patiëntenzorg behoort Het bericht Chemie verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder