De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

woensdag 13 maart 2019

Duitse wijn in de lift

Duitse wijn in de lift
Duitse wijn wordt steeds beter. Voor een deel dankzij de klimaatverandering Het bericht Duitse wijn in de lift verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Waar is die fax gebleven?
De fax – en zelfs de postzegel – zijn vaak nog gemeengoed in de zorg Het bericht Waar is die fax gebleven? verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Stalker
Kan deze serie wel? Of niet? Slaan we een beetje door met z'n allen? Het bericht Stalker verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Examenvrees
'Twee dagen voor haar dood is er volgens mijn moeder absoluut nog geen sprake van een sterfbed' Het bericht Examenvrees verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Dresden – Wonder aan de Elbe
De sublieme Altstadt van Dresden staat vol weergaloze barokke gebouwen, herrezen uit de as van de Tweede Wereldoorlog Het bericht Dresden – Wonder aan de Elbe...
Lees verder

Zwaarbewolkt
Onderbezetting in de zorg is geen nieuw probleem, maar dat maakt het niet minder zorgelijk Het bericht Zwaarbewolkt verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Nooit meer nachtdienst
Patiƫntveiligheid komt steeds vaker in het gedrang Het bericht Nooit meer nachtdienst verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Campagne op tv
VPRO-uitzending 'Exit Slotervaartziekenhuis' was geen documentaire maar een politiek statement Het bericht Campagne op tv verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder