donderdag 14 februari 2019

Eén beroep, één bed

Eén beroep, één bed
Een apothekersechtpaar, een tandartsenstel en twee dierenarts-internisten klappen uit de school Het bericht Eén beroep, één bed verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Wat een waanzin
Verpleegkundigen hoeven niet bang te zijn voor hun toekomst Het bericht Wat een waanzin verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Boek – Het leven heeft geen zin, maar ik wel
Het oeuvre van Van Roozendaal wordt in een adem genoemd met dat van een grootheid als Jacques Brel Het bericht Boek – Het leven heeft geen zin, maar ik wel verscheen...
Lees verder

Klanthousiasme
Het dierenartsbezoek moet voor elke klant een positieve beleving worden Het bericht Klanthousiasme verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Week van de euthanasie
Laten wij het alsjeblieft niet mooier maken dan het is Het bericht Week van de euthanasie verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Zon & zee op Noord-Sardinië
Vooral buiten het hoogseizoen om is het goed toeven op dit Italiaanse eiland Het bericht Zon & zee op Noord-Sardinië verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Voor de toekomst
De ziekenhuiszorg wordt niet 'vernietigd' maar toekomstbestendig gemaakt Het bericht Voor de toekomst verscheen eerst op Arts en Auto.
Lees verder

Expo – 200 soorten groen
De tekeningen van broers Ferdinand en Franz Bauer behoren tot de uitzonderlijkste botanische kunstwerken wereldwijd ooit gemaakt Het bericht Expo – 200 soorten groen...
Lees verder