Doorgaan naar hoofdcontent

Tijd voor een pauze

Tijd voor een pauze
Studeren mag nog zo verrijkend zijn, het favoriete moment van elke student blijft het kwartier of halfuur waarin de boeken mogen gelaten worden voor wat ze zijn. De pauze. En zoals studeren de nodige instructies en tips vereist, heeft ook de pauze een handleiding nodig.
Lees verder

Tonijnkoekjes met zoete aardappel en yoghurt-muntdip
Van een blikje tonijn en zoete aardappel maak je in geen tijd deze heerlijke tonijnkoekjes. Met een frisse yoghurt-muntdip erbij eet je ze bij de lunch, als snack of voorgerecht.
Lees verder

Wat is een biosimilair geneesmiddel?
Biosimilaire geneesmiddelen worden zo gemaakt dat ze in hoge mate gelijkwaardig zijn aan een al goedgekeurd biologisch geneesmiddel.
Lees verder

1 op de 2 jongeren voelt zich verslaafd aan de smartphone
Jongeren kunnen niet zonder hun smartphone. In die mate dat de helft van hen zich eraan verslaafd voelt. Tegelijkertijd beschouwen tieners hun smartphone als een vat vol voordelen: op school, thuis, onder vrienden, ...
Lees verder

Hebben alle 80+ mannen prostaatkanker?
De overgrote meerderheid van de mannen van 80 jaar en ouder heeft inderdaad prostaatkanker. Maar dat is slechts zelden de oorzaak van overlijden, aldus wetenschappers van het universitair medisch centrum UMC Utrecht.
Lees verder