maandag 14 januari 2019

Nieuwe kamerstukken van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Kamerbrief Monitor acute zorg 2018
Minister Bruins (Medische Zorg en Sport) stuurt de de Monitor acute zorg 2018 van de NZa aan de Tweede Kamer
Lees verder

Kamerbrief over overname van zorg door de Antonius Zorggroep en toekomstverkenner Flevoland
Minister Bruins (Medische Zorg en Sport) informeert de Tweede Kamer over de overname van zorg door de Antonius Zorggroep en toekomstverkenner Flevoland.
Lees verder

Uitstel beantwoording Kamervragen over het gebrek aan landelijke regels voor zwemlessen
Minister Bruins ((Medische Zorg en Sport) schrijft de Tweede Kamer dat hij de vragen van het Kamerlid Van Nispen (SP) niet binnen de gestelde termijn kan beantwoorden. Het Kamerlid heeft vragen gesteld over het gebrek aan landelijke regels voor zwemlessen.
Lees verder

Uitstel beantwoording Kamervragen over het bericht ''€369.334 euro voor een rapport van honderd pagina's dat in een la ligt'
Minister De Jonge (VWS) schrijft de Tweede Kamer dat hij de vragen van het Kamerlid Kerstens (PvdA) niet binnen de gestelde termijn kan beantwoorden. Het Kamerlid heeft vragen gesteld over het bericht '€369.334 euro voor een rapport van honderd pagina's dat in een la ligt'.
Lees verder

Kamerbrief over Verslag schriftelijk overleg (VSO) over onafhankelijke clientondersteuning
Minister De Jonge (VWS) stuurt de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport van de Tweede Kamer de antwoorden op vragen naar aanleiding van het schriftelijk overleg over de onafhankelijke cliƫntondersteuning in de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning). Het overleg ging over de inzet...
Lees verder