De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

donderdag 6 december 2018

Nieuwe kamerstukken van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Kamerbrief over Verslag Schriftelijk Overleg (VSO) over VSO Bekostigingsexperiment aanvullende beroepen geestelijke gezondheidszorg (ggz) en forensische zorg (fz)
Staatssecretaris Blokhuis (VWS) beantwoordt de vragen van de commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport over het bekostigingsexperiment aanvullende beroepen geestelijke gezondheidszorg (ggz) en forensische zorg (fz).
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over MRI-onderzoek door het Spinoza Centre (AMC)
Minister Van Engelshoven (OCW) beantwoordt, mede namens de minister voor Medische Zorg, de vragen van Kamerleden Agema en Beertema (beiden PVV) over het MRI-onderzoek door het Spinoza Centre.
Lees verder

Kamerbrief over de voortgang 'Zorg voor de Jeugd'
Minister de Jonge (VWS) informeert de Tweede Kamer over de voortgang van het Actieprogramma Zorg voor de Jeugd.
Lees verder

Commissiebrief met verzoek om reactie op de peiling van V&VN
Minister De Jonge (VWS) informeert de Tweede Kamer over een verzoek van de vaste commissie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het verzoek is om voor eind 2018 te reageren op de peiling van Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) onder haar leden over personeelstekorten en werkdruk.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over het bericht 'Doktersdienst zet mes in huisartsenposten'
Minister Bruins (Medische Zorg en Sport) beantwoordt de vragen van het Kamerlid Rutte Arno (VVD) over het bericht 'Doktersdienst zet mes in huisartsenposten'.
Lees verder