De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

maandag 3 december 2018

Nieuwe kamerstukken van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Beantwoording Kamervragen over het artikel 'Beroepsgroep gynaecologen: IVF-draagmoederschap ook mogelijk voor homostellen'
Minister De Jonge (VWS) beantwoordt de vragen van het Kamerlid Van der Staaij (SGP). Het Kamerlid had vragen gesteld over het artikel 'Beroepsgroep gynaecologen: IVF-draagmoederschap ook mogelijk voor homostellen' en het daarin genoemde modelreglement.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over het mogelijk maken van hoogtechnologisch draagmoederschap voor paren van gelijke geslacht
Minister De Jonge (VWS) beantwoordt de vragen van het Kamerlid Bergkamp (D66) over het mogelijk maken van hoogtechnologisch draagmoederschap voor paren van gelijke geslacht. Het Kamerlid stelde deze vragen naar aanleiding van de rondgang van De Monitor bij IVF-klinieken.
Lees verder

Uitstelbrief op Kamervragen over het bericht Dit zijn de beste ziekenhuizen van Nederland, ziekenhuis top 100
Minister Bruins (Medische Zorg en Sport) beantwoordt Kamervragen van lid Hijink (SP) over het bericht 'Dit zijn de beste ziekenhuizen van Nederland, ziekenhuis top 100'.
Lees verder

Kamerbrief over Arduin
Minister De Jonge (VWS) informeert de Tweede Kamer over de problemen bij Gehandicaptenzorgorganisatie Arduin en het stappenplan dat zij daarvoor willen ondernemen.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over het bericht 'Veel inzet onbevoegd personeel in zorg'
Minister De Jonge (VWS) beantwoordt de vragen van het Kamerlid De Lange (VVD) over het bericht 'Veel inzet onbevoegd personeel in de zorg'.
Lees verder