De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

zaterdag 8 december 2018

Hoe motiveer je je kind om op te ruimen?

Hoe motiveer je je kind om op te ruimen?
Kinderen die graag speelgoed opruimen, het is een zeldzame soort. Met deze handige tips lukt het beter om je kind te motiveren.
Lees verder

Door de neus ademen, helpt je om beter te onthouden
Cursusje te blokken? Adem dan vooral goed door uw neus en niet door uw mond, adviseren Nederlandse en Zweedse onderzoekers. Dat kan de opslag van gegevens in uw langetermijngeheugen alleen maar ten goede ­komen.
Lees verder

Lengte van ring- en wijsvinger zegt iets over seksuele voorkeur
Vrouwen bij wie de linker wijs- en ringvinger een verschillende lengte hebben, hebben een grotere kans om lesbisch te zijn. Het lijkt caf├ępraat, maar het is de conclusie van een wetenschappelijk onderzoek aan de universiteit van Essex in Groot-Brittanni├ź.
Lees verder

15 tips om binnen te stoken
Een houtvuurtje is gezellig en geeft een aangename warmte. Zo stook je op een gezonde, economische en milieuvriendelijke manier.
Lees verder

'Wisselwerken' helpt hardnekkig zitgedrag op werkvloer doorbreken
Wie meer dan 10 uur per dag zit, loopt bijna 35 procent meer kans op (vroegtijdig) overlijden dan wie slechts 1 uur per dag zit. Veel mensen voelen zich ook minder productief en minder energiek tijdens een 'zitmarathon'. Voor een goede gezondheid zou je elk half uur even moeten rechtstaan.
Lees verder