De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

maandag 3 december 2018

Geniet van een perfecte nachtrust met Sleepyl

Geniet van een perfecte nachtrust met Sleepyl
Moeilijk in slaap vallen, midden in de nacht of 's morgens veel te vroeg wakker worden… Het overkomt ons allemaal wel eens. Als het sporadisch gebeurt, kan het geen kwaad, maar,...
Lees verder

Je kinderen goed opvoeden, hoe doe je dat?
Je kinderen een degelijke opvoeding geven: het lijkt iets vanzelfsprekends, maar het is vaak een echte uitdaging! Opvoeden is een extra large takenpakket. Een kind is een godsgeschenk, maar meteen ook een enorme verantwoordelijkheid. Je legt de lat maar beter van meet af aan hoog...
Lees verder

Varkensvlees in een gezonde feeststemming
De feestdagen kondigen zich aan. Ben jij kok van dienst en wil je het veel gemaakte goede voornemen om voortaan gezonder te gaan eten alvast voor zijn, kies dan voor een gezonde feestmenu. Past varkensvlees in een gezond feestmenu? Absoluut.
Lees verder

Infantile Spasms Awareness Week
Infantiele spasmen is een zeldzame maar ernstige vorm van epilepsie bij kinderen jonger dan 2 jaar. Ouders en zorgverstrekkers herkennen de aandoening vaak niet meteen.
Lees verder

Kinderbijslag wordt Groeipakket
Vanaf 1 januari 2019 neemt Vlaanderen de uitbetaling van de kinderbijslag over. De kinderbijslag wordt omgevormd en heet voortaan het Groeipakket.
Lees verder