De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

donderdag 1 november 2018

ZonMW: Moniek Pieters en Edwin Maalderink toegetreden tot bestuur

Moniek Pieters en Edwin Maalderink toegetreden tot bestuur
Moniek Pieters en Edwin Maalderink zijn benoemd als bestuurslid van ZonMw. Richard Janssen en Marjolein Verstappen hebben per 1 oktober 2018 het ZonMw bestuur verlaten. De bestuursleden zijn benoemd door minister de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en de Raad van Bestuur van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).
Lees verder

Mijn ZonMw: Nieuw digitaal loket voor subsidieaanvragen
ZonMw heeft een nieuw digitaal loket: Mijn ZonMw. Met Mijn ZonMw kunt u als indiener uw projectidee├źn en subsidieaanvragen indienen en volgen. Ook kunt u tijdens de looptijd van uw project veel zaken rondom uw project regelen. Commissieleden en referenten gaan voor het beoordelen van voorstellen ook gebruik maken van Mijn ZonMw.
Lees verder

Subsidieronde Sport en Bewegen geopend
Heeft u concrete onderzoeksvragen over bijvoorbeeld bewegen en vitaliteit, de kansen die sport biedt om maatschappelijke problemen aan te pakken of op het gebied van technologie en data voor betere sportprestaties? Dan nodigt ZonMw u van harte uit om projectidee├źn (oftewel verkorte subsidieaanvragen) in te dienen in deze tweede subsidieronde binnen het onderzoeksprogramma Sport en Bewegen.
Lees verder