De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

zaterdag 3 november 2018

Waar en wanneer beter geen tatoeage?

Waar en wanneer beter geen tatoeage?
Op sommige plaatsen laat u beter geen tatoeages zetten. Voor sommige mensen wordt tatoeages zelf helemaal afgeraden omwille van de potentiƫle risico&aposs.
Lees verder

Mexicaanse schotel met zwarte bonen, mais en paprika
Schud een zak tortillachips leeg en schep deze overheerlijke Mexicaanse schotel chipje voor chipje naar binnen. Klein glaasje tequila erbij en je Mexicaanse feestje is compleet.
Lees verder

Korte borstvoedingsperiode vergroot kans op overgewicht
De kans op overgewicht neemt toe indien kinderen korter dan 4 maanden borstvoeding krijgen. Dat stellen Nederlandse onderzoekers in een studie in het European Journal of Nutrition.
Lees verder

Menopauze verhoogt risico op hart- en vaatziekten: wat kunt u eraan doen?
De menopauze gaat gepaard met een reeks bekende symptomen zoals opvliegers, wisselend humeur, minder libido, gewichtstoename... Een minder bekend gevolg is de toename van het risico op hart- en vaatziekten.
Lees verder

Lactose-intolerant? Verwen je kindje dan met deze rauwe bananenpudding
Als je kindje lactose-intolerant is ben je het gewoon om goed na te denken over wat je 'm te eten geeft. En aan een beteuterd gezichtje wanneer iedereen een ijscoupe als dessert krijgt. Gelukkig kan je ook hele lekkere desserts zonder melkproducten maken. Deze rauwe bananenpudding bijvoorbeeld!
Lees verder