Doorgaan naar hoofdcontent

PW: Durf te vragen

Durf te vragen
Op de afgelopen ziekenhuisfarmacie­dagen had ik het genoegen een lezing van voormalig commandant der strijdkrachten generaal b.d. Van Uhm te mogen bijwonen.
Lees verder

Combinatietherapie effectief bij abnormaal littekenweefsel
Littekenvorming is in de dermatologie onderdeel van de dagelijkse praktijk. Hoewel littekens vaak als hinderlijk worden ervaren, geldt dit nog meer voor hypertrofische littekens en keloïden. Naast de reguliere behandeling met triamcinolonacetonide (Kenacort), is een combinatietherapie met verapamil mogelijk ook effectief.
Lees verder

Apotheek.nl wint publieksprijs voor beste website 2018
Apotheek.nl is door het Nederlandse publiek verkozen tot Beste Website van het Jaar 2018 in de categorie Gezondheid. De award 'Website van het Jaar' is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt. Het team achter Apotheek.nl nam op donderdagavond 22 november in Amsterdome de prijs in ontvangst.
Lees verder

Zwolse pilot: labwaarden met een druk op de knop in het AIS
Labwaarden vanuit het laboratorium automatisch in het apotheekinformatie-systeem (AIS). De oplossing komt steeds dichterbij. In omgeving Zwolle is men bezig met een pilot. "Een heleboel regio's weten dat dit eraan zit te komen. Apotheken willen zo snel mogelijk aangesloten worden."
Lees verder