Doorgaan naar hoofdcontent

NVZ: Doe mee met de kennissessie Zorg voor digitale toegankelijkheid

Doe mee met de kennissessie Zorg voor digitale toegankelijkheid

Met enkele kleine aanpassingen in je ontwerp of content kun je ervoor zorgen dat ook mensen met een beperking toegang kunnen krijgen tot digitale kanalen. 

Lees verder

Webinar KiPZ 2019 terugkijken

Op 18 oktober vond het webinar 'KiPZ subsidieregeling 2019' plaats. In het webinar legden projectleider Marjan Heukers en beleidsadviseur Stefan Roskam uit welke wijzigingen de regeling kent ten opzichte van vorige jaren. Het gaat vooral om veranderingen in de manier van aanvragen en de verantwoording over de uitgaven. Ook gingen zij in op de achtergronden en oorzaken van de wijzigingen en de stand van zaken van het overleg met VWS over de regeling.
 

Lees verder

Nieuwe impuls voor Samen Beslissen

Samen Beslissen in de zorg krijgt een nieuwe impuls met het campagne-initiatief 'Help de dokter met een goed gesprek'. Hiermee nodigen huisartsen en praktijkondersteuners hun patiƫnten uit tot samen beslissen in de spreekkamer. Het initiatief past binnen de campagne 'Betere zorg begint met een goed gesprek' die in 2016 binnen ziekenhuizen is gestart.

Lees verder

Korting International Forum on Quality & Safety in Healthcare 2019

Het International Forum on Quality & Safety in Healthcare vindt in 2019 plaats in Glasgow. De NVZ en de STZ hebben met de organisatie van het forum (BMJ) afspraken kunnen maken over een korting op de toegang tot het International Forum.
 

Lees verder