Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe kamerstukken van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Beantwoording Kamervragen over dat het dreigende faillissement van de IJsselmeerziekenhuizen en het Slotervaartziekenhuis mogelijk al eerder bekend was
Minister Bruins (Medische Zorg en Sport) beantwoordt de vragen van het Kamerlid Ploumen (PvdA) over het feit dat het dreigende faillissement van de IJsselmeerziekenhuizen en het Slotervaartziekenhuis mogelijk al eerder bekend was.
Lees verder

Kamerbrief over verzoek van het rapport IJsselmeerziekenhuizen
Minister Bruins (Medische Zorg en Sport) informeert de Tweede Kamer over hun verzoek het rapport over de IJsselmeerziekenhuizen toe te sturen.
Lees verder

Kamerbrief over uitspraak Centrale Raad van Beroep over het beschikken in een te behalen resultaat 'schoon huis'
Minister De Jonge (VWS) stuurt een brief aan de Tweede Kamer over een uitspraak van de Centrale Raad van Beroep over het beschikken in een te behalen resultaat 'schoon huis'. Het beschikken in een te behalen resultaat houdt in dat een cliënt, die op grond van de Wmo 2015 is aangewezen op...
Lees verder

Antwoorden op Kamervragen over onderzoek Oxfam naar belastingontwijking door farmaceuten
Staatssecretaris Snel van Financiën stuurt de Tweede Kamer antwoorden op vragen over een Oxfam-onderzoek naar belastingontwijking door farmaceuten.
Lees verder

Uitstelbrief inzake MC Slotervaart en MC IJsselmeerziekenhuizen
Minister Bruins (Medische Zorg en Sport) informeert de Tweede Kamer dat het niet lukt om vandaag een brief te sturen over de SEH en afdeling klinische verloskunde in de IJsselmeerziekenhuizen locatie Lelystad en over de patiëntveiligheid en poliklinieken van MC Slotervaart in Amsterdam.
Lees verder