De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

woensdag 7 november 2018

Nieuwe kamerstukken van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Kamerbrief met reactie op het rapport "Referentiekader spreiding en beschikbaarheid ambulancezorg"
Minister Bruins (Medische Zorg en Sport) informeert de Tweede Kamer het minimum aantal ambulances per regio waarmee de ambulancezorg in Nederland kan worden uitgevoerd.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over het bericht dat het betalen van artsen/onderzoekers door de farmaceutische industrie kennelijk een lucratief marketinginstrument is
Minister Bruin (Medische Zorg en Sport) beantwoordt de vragen van het Kamerlid Ploumen (PvdA) over het bericht dat het betalen van artsen/onderzoekers door de farmaceutische industrie kennelijk een lucratief marketinginstrument is.
Lees verder

Uitstelbrief op Kamervragen over lessen uit het Belgisch voetbalschandaal
Minister Bruins (Medische Zorg en Sport) informeert de Tweede Kamer dat de vragen van de Kamerleden Westerveld en Buitenweg (GroenLinks) over lessen uit het Belgisch voetbalschandaal, niet binnen de gebruikelijke termijn worden beantwoord.
Lees verder

Aanbiedingsbrief bij antwoorden op Kamervragen over het beleidskader subsidiëring sportevenementen
Aanbiedingsbrief van minister Bruins (Medische Zorg en Sport) bij zijn antwoorden op vragen en opmerkingen over de Wijziging van het beleidskader subsidiëring sportevenementen.
Lees verder

Antwoorden op Kamervragen over het beleidskader subsidiëring sportevenementen
Minister Bruins (Medische Zorg en Sport) beantwoordt vragen en opmerkingen over de Wijziging van het beleidskader subsidiëring sportevenementen.
Lees verder